Unlar ve Bulgurlar

Listele
Stokta yok

Beluga Mercimek Unu 500 gr

(0)
45,00TL

Glutensiz diyet yapanlar için tüketimi uygundur.Gluten İçermezVegan bir üründür.Mercimek Unu ekmek yapımında, hamur işlerinde, kek yapımında ve çorbalarda kullanılabilir.Serin ve kuru bir yerde son kullanma tarihine kadar saklanabilir...

Çavdar Unu 1 Kg

(0)
65,00TL

Çavdar ununun en önemli özelliği vücutta yağ depolanmasını azalttığından form korumaya yardımcı olan sağlıklı bir tahıl ürünüdür. Güne başlarken kahvaltılıklarınızda, hamur işlerinizde, yemeklerinizde, tatlılarınızda ve en önemlisi dumanı üzerinde tüten ev yapımı ekmeklerinizde güvenle kullanabilirsiniz.Enerji ve Besin DeğerleriEnerji (100 g için) ..

Çiğ Kara Buğday (Greçka) Unu 1 Kg

(0)
105,00TL

Hamur işlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Karabuğday Unu ile evde lezzetli ekmekler de yapmaya başlayabilirsiniz.Kendine has acımsı bir tadı olduğu için saf olarak değilde diğer glutensiz unlarla( mercimek,nohut,pirinç,mısır unu ile karıştırılarak tüketilmesini tavsiye ederiz. Enerji ve Besin DeğerleriEnerji (100 g için) 343 kcal / 1449 ..

Dinkel (Spelt) Unu 5 Kg

(0)
350,00TL

SPELT binlerce yıl önce hem Avrupa hem de Orta Doğu’daki eski medeniyetler tarafından yetiştirilen buğday türlerindendir.Son yılarda sağlıklı ve doğal beslenmenin popüler olmasıyla tekrardan üretimi hızla artmıştır. Genetik yapısı ve içerdiği besin maddeleri nedeniyle popülerliği çok hızlı artmaktadır..

Kappadokia Kavılca Unu 1 Kg

(0)
70,00TL

Kavılca buğdayı yabani buğday çeşitlerinden ilk kültüre alınan çeşitler arasında yer almaktadır.Melezleme ya da başka bir dış müdahele yoluyla, genetik değişime uğramamış, nadir buğday çeşitlerimizdendir.Enerji ve Besin değerleriEnerji (100 g için) 352 kcal / 1469 kJKarbonhidrat (100 g için) 62,2 gŞeker (100 g için) 1,1 gYağ (100 g için) 2,2 gDoymu..

Kappadokia Siyez Unu 1 Kg

(0)
65,00TL

Siyez buğdayı yabani buğday çeşitlerinden ilk kültüre alınan çeşitler arasında yer almaktadır. 14 kromozomlu ve kavuzlu buğday çeşididir. Yaklaşık 10 bin yıl önce yetiştirilmeye başlanan siyez buğdayların atası olarak bilinmektedir.Siyez buğdayından elde edilen un hiçbir endüstriyel kimyasal ve katkı maddesi eklenmeden tam buğday unu şeklinde tüket..

Kavılca Bulguru 500 Gr

(0)
50,00TL

Kavılca Bulguru 12000 yıllık genetiği değişmeden günümüze ulaşmış kavılca buğdayından elde edilir.Kavılca Bulguru 12000 yıllık genetiği değişmeden günümüze ulaşmış kavılca buğdayından elde edilir. Elde edilmesinde klasik bulgur giib kaynatma değil, yöresel bir usul olan çatlatma kullanılır. Kavılca bulguru fabrikasyon üretime geçememiş, yöre halkı ..

Kavılca Unu 5 Kg

(0)
350,00TL

Kavılca buğdayı yabani buğday çeşitlerinden ilk kültüre alınan çeşitler arasında yer almaktadır.Melezleme ya da başka bir dış müdahele yoluyla, genetik değişime uğramamış, nadir buğday çeşitlerimizdendir...

Mor Buğday Bulguru 500 Gr

(0)
50,00TL

Tamamen yerli üretim olan Mor Buğday Bulgurumuz.Tamamen yerli üretim olan Mor Buğday Bulguru tam tahıl tanımına uygun bir üründür; çünkü bu öğütülme aşamasını buğday, bulgur üretimi esnasında yaşamamakta ve protein, vitamin, mineral, diyet posasının, daha yüksek olduğu bir ürün ortaya çıkmaktadır.Hemen sipariş ile kapınıza kadar gelsin...

Nohut Unu 500 gr

(0)
50,00TL

Yerli nohuttan üretilmiştir.Taş değirmende öğütülmüştür.Hiçbir katkı maddesi içermez.Nohut doğal olarak gluten içermez, öğütülüp elendiği makinalarda da gluten içeren ürünler işlenmez.Enerji ve Besin DeğerleriEnerji(100 g için) 325 kcal / 1358 kJKarbonhidrat(100 g için) 46,9 gŞeker (100 g için) 3,7 gYağ(100 g için) 6,3 gDoymuş Yağ (100 g için) 0,8 ..

Okurlar Dinkel (Spelt) Unu 1 Kg

(0)
70,00TL

SPELT binlerce yıl önce hem Avrupa hem de Orta Doğu’daki eski medeniyetler tarafından yetiştirilen buğday türlerindendir. Son yılarda sağlıklı ve doğal beslenmenin popüler olmasıyla tekrardan üretimi hızla artmıştır. Genetik yapısı ve içerdiği besin maddeleri nedeniyle popülerliği çok hızlı artmaktadır.Enerji ve Besin değerleriEnerji (100 g için) 3..

Okurlar Mor Buğday Unu 1 Kg

(0)
65,00TL

Menekşe buğday dünyadaki endüşük glisemik index’e sahip buğdaydır. Gelenekselbuğdaylara göre, 13 kat fazla antioksidan değerlere; flavanoid, karotenoidler ve diyabet, kanser ve kalphastalıkları gibi birçok kronik hastalığın önlenmesine yardımcı, antosiyaninleriçermektedir.Enerji ve Besin değerleriEnerji (100 g için) 345 kcal / 1442 kJKarbonhidrat (..

Pirinç Unu 1 Kg

(0)
40,00TL

Pirinç unu beyaz ya da esmer pirincin kurutulup öğütülmesi ile elde edilen bir tahıl ürünüdür. Tatlılardan hamur işlerine, bebek beslenmesinden cilt bakımına kadar birçok alanda kullanılan bu ürün glutenden uzak durmak isteyenler için de ideal bir un alternatifidir.Enerji ve Besin DeğerleriEnerji (100 g için)360 kcalKarbonhidrat (100 g için)72..

Stokta yok

Siyah Nohut Unu 500 gr

(0)
65,00TL

Siyah Nohut Unu;Zengin Antioksidan içeriği ile beyaz nohutlardan tamamen farklıdır.TAŞ DEĞİRMENDE TAM TANE ÖĞÜTÜLMÜŞTÜR.Siyah Nohut Unu;Zengin Antioksidan içeriği ile beyaz nohutlardan tamamen farklıdır.Yüksek protein,Yüksek lif,Yüksek demir,B grubu vitaminler,Potasyum, E, C ve K vitaminleri içerir.İyi bir Omega-3, Omega-6 kaynağıdır.Çok iyi bir en..

Siyez Bulguru 500 Gr

(0)
50,00TL

Siyez buğdayı ilk olarak 10.000 yıl önce Yakın Doğu’da tespit edilmiş olup, kültüre alınmış günümüz buğdayının da atasıdır. Hititler ve Frigler tarafından da tarımı yapılmış olan Siyez buğdayına verilen ilk isim Hititçe bir kelime olan “Zız” iken, daha sonraları “Siyez” ve bazen de “Kaplıca” olarak adlandırılmıştır. Günümüzde halen Kuzey Anadolu’da..

Gösterilen: 1 ile 15 arası, toplam: 19 (2 Sayfa)