Aktive Ürünler

Listele
-6%

Fonksiyonel Gıda Ürünleri Karma Koli Kampanya

(0)
750,00TL 800,00TL

Ürün İçeriği1 Adet Beluga Mercimek 500gr1 Adet Siyah Nohut 500gr1 Adet Siyah Pirinç 500gr2 Adet Keten Tohumu 350gr2 Adet Kavrulmuş Karabuğday 500gr1 Adet Çiğ Karabuğday Unu 1000gr1 Adet Mor Buğday Unu 1000gr1 Adet Nohut Unu 500gr1 Adet Yulaf Ezmesi 500grKarma Koli Kampanyası Sadece 750 TLOnline Sipariş ve Hızlı Kargo İle Kapında...

KAPPADOKİA ÇİĞ KARABUĞDAY (GREÇKA) 1 KG

(0)
100,00TL

KAPPADOKİA ÇİĞ KARABUĞDAY (GREÇKA) 1 KG..

Kappadokia Glutensiz Yulaf Ezmesi 500 Gr

(0)
60,00TL

Glutensiz Yulaf üretimlerimiz, firmamıza ait özel tohumlar ile tarladan itibaren kontrol altında hiçbir kimyasal pestisit kullanılmadan üretilmektedir.  Ülkemizin ilk ve tek üreticisi Kappadokia Gıda olarak, yeni ürünleri size sunmaktan gururluyuz.Kappadokia Gıda, bünyesinde bulunan tohumculuk faaliyetleri sonucunda, ülkemizde ilk defa tohumda..

KAPPADOKİA GLUTENSİZ YULAF EZMESİ – 1 KG

(0)
110,00TL

Yüzde yüz yerli tohumlardan, sözleşmeli tarım yöntemi ile geleneksel metotlar kullanılarak, modern tesislerimizde, pastörize edilerek, üretilip, sağlıklı kraft ambalajlarda paketlenmektedir. Kappadokia Gıda, Kappadokia Tohumculuk bünyesinde kendisine ait tohumluklar ile, tarladan itibaren kontrol altında üretim yapmaktadır.Yulaf..

Kavrulmuş Karabuğday (Pilavlık) 500 Gr

(0)
60,00TL

Kavrulmuş Karabuğday (Pilavlık) 500 Gr..

Yerli Keten Tohumu 350 Gr

(0)
50,00TL

Keten tohumu, LinumUsitatissimum olarak adlandırılan keten bitkisinden elde edilen bir üründür. Anavatanı Mısır olarak tahmin edilmektedir. Farklı iklim koşullarına rahatlıkla uyum sağlayabildiği için günümüzde birçok ülkede yetiştirilmektedir. Fonksiyonel gıdalar arasında yer alan keten tohumu, vücudun olağan işleyişini desteklemesi ve doğal ..

Yulaf Ezmesi 500 gr

(0)
55,00TL

Yulaf ve Yulaf Ezmesi Nedir?Bilimsel adı Avena sativa olan yulaf bir çeşit tahıldır. Yulaf taneleri oldukça sağlam ve pişmesi zor olan bir yiyecek olduğu için genellikle ezilmiş ve kesilmiş olanları tercih edilmektedir. Hızlı işlenebilen bu yulafları pişirmek kısa sürer ve lapa kıvamını alır. Çoğunlukla kahvaltıda tüketilen yulaf süt ya da su ile b..

Gösterilen: 1 ile 7 arası, toplam: 7 (1 Sayfa)