Siyez buğdayı yabani buğday çeşitlerinden ilk kültüre alınan çeşitler arasında yer almaktadır. 14 kromozomlu ve kavuzlu buğday çeşididir. Yaklaşık 10 bin yıl önce yetiştirilmeye başlanan siyez buğdayların atası olarak bilinmektedir. Siyez buğdayından elde edilen irmik hiçbir endüstriyel kimyasal ve katkı maddesi eklenmeden burgu makarna şeklinde sizlere sunmaktayız.
Siyez Makarnası,
Düşük karbonhidrat,
Kaliteli glüten ve amino asit içeriği,
Yüksek ve kaliteli protein,
Yüksek lif içermektedir.
%100 Siyez Makarnasını Diğer makarnalar gibi kullanabilir, farklı soslarla, farklı aromalarda daha besleyici makarna yapabilirsiniz.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.